Key 2 Match


Key 2 Match

Key2match is een samenwerking tussen José Veltman en Maureen Raben. Key2match bevordert de harmonie tussen ruiter en paard. Het is de sleutel tot de goede combinatie!

We kennen allemaal wel eens het gevoel dat je paard je niet begrijpt of andersom, tijdens het rijden of in de omgang. Key2match biedt de oplossing. Wij combineren het loswerken; het paard gebruiken als spiegel , met het rijden. Naast de match tussen ruiter en paard bieden wij ook leiderschapstrainingen aan.

key2match

 

Bekijk hier de website van key2match voor meer informatie

Onze kracht

Wij mensen zijn ons niet altijd bewust van ons gedrag en hoe wij op anderen overkomen. Zeker wat betreft het non-verbale. Een paard is daarin een hele goede spiegel. Soms lukt het rijden niet helemaal of lopen we structureel tegen iets aan waarvan we niet goed kunnen achterhalen waardoor dat komt en waarom dat zo is. Bewustwordingstraining (middels loswerken), gegeven door Maureen kan dit verhelderen en ons helpen verklaren waarom het rijden niet altijd even goed lukt. Als we ons dit realiseren zul je merken dat het rijden beter gaat. Jose kan  je hier dan vervolgens  verder mee helpen en tips en handvatten geven op het mentale en rij-technische  vlak om zo de klik en de verbinding tussen ruiter en paard te optimaliseren.
Vooraf zullen wij een intake houden en na afloop krijg je een analyse mee.
Wij bieden workshops en individuele trainingen aan.

 

Aankoopbegeleiding

Een paard kopen is een leuke, maar geen gemakkelijke opgave. Want hoe weet je of een paard wel bij jou past? Wij kunnen je hierbij helpen. Door onze methode is het vrij snel duidelijk of er een match is. Wij kijken naar het karakter van zowel ruiter als paard en naar de rijtechnische wensen en mogelijkheden. Wij kunnen het paard op zowel mentale als fysieke aspecten inschatten.

We beginnen met een uitgebreide vragenlijst. Waarin je kunt aangeven wat je wensen zijn. Punten die aan bod komen zijn:

  • Rijervaring
  • Waar moet het paard aan voldoen
  • Wat wil je gaan doen met het paard
  • Prijs/kwaliteit verhouding

We kunnen je helpen zoeken, maar ook mee kijken als jezelf  een paard gevonden hebt.

Meestal is er niet zoveel tijd om een paard te kopen en moet er op korte termijn een beslissing worden genomen. Het is een momentopname. Daarom is het juist zo belangrijk dat de match er is. Al is een paard nog zo mooi, het is juist belangrijk dat karakters bij elkaar passen.

Let op: Een aankoopbegeleiding is geen aankoopkeuring, dit gebeurt door een dierenarts.

 

key2match