Accommodatie


Jose Veltman Dressage heeft haar bedrijf gevestigd binnen de prachtige terreinen van Hippisch Centrum La Grande. Onder de rook van Nijmegen. Waar alle optimale trainingsfaciliteiten aanwezig zijn. Zo hebben de paarden ruime, luxe en lichte stallen.  Mede dankzij het ingebouwde luchtcirculatiesysteem is de stal een gezonde leefplaats voor uw paard.

Er is beschikking over twee overdekte rijhallen voorzien van Agterberg bodems. De kleine rijhal is 20 x 40 meter. De grote rijhal is 20 x 60 meter. Beide rijhallen grenzen aan de verwarmde kantine waar u altijd terecht kunt voor een kopje koffie. Het buitenterrein bestaat uit een 20 x 60 meter buitenrijbaan die eveneens voorzien is van een Agterberg bodem.

Vanzelfsprekend zijn er poets- en wasplaatsen voorzien van warm water. En na het werk gaan de paarden onder het solarium. Dus alles wat u voor uw paard kunt wensen.  Een gezonde leefomgeving met dagelijks weidegang, optimale trainingsfaciliteiten zullen het beste in uw paard naar boven halen.

Graag tot ziens,

Hippisch Centrum La Grande
Verlengde Reekstraat 1
6642 KM Beuningen (Gld)