Nieuws


Blijf op de hoogte
Training

Goed passend zadel


No Comments

Vandaag gaat mijn eerste blog online. Dit zal vanaf nu elke maand plaats vinden. Zoals jullie weten hebben we een fantastisch nieuw merk zadel gelanceerd. En omdat dit voor mij een enorm belangrijke ontwikkeling is wil ik in mijn eerste blog het onderwerp zadel graag bespreken.

Read More

Nieuws

Nieuw talent op stal: Willem


Ontzettend blij met deze prachtige ruin op stal. Geweldig karakter, bijzondere gangen en een super instelling. Willem is een mooie verschijning in de baan, zeker een aanwinst!

Read More

Training

Tips van de trainer


Tips van de pro Iedere week een tip van de trainer: hou onze facebook pagina in de gaten of kijk op www.graziozo.com/publicaties.

Read More

Nieuws

Lancering Graziozo Zadels


Graziozo zadels Graziozo staat voor vernieuwing in de paardensport. Ontwikkeld door professional Grand-Prix amazone, vanuit het oog van de ruiter, voor de sport. Jouw houding en zit is de mannier om te communiceren met je paard, dus deze moet optimaal zijn. Een zadel moet dat ondersteunen. Graziozo zadels zijn ontwikkeld om het optimale uit ruiter een

Read More

Nieuws

Graziozo in ‘Dressuur Magazine’ september 2017


Voor veel ruiters is het waarschijnlijk een bekend fenomeen: zadelproblemen. Slecht passende zadels staan de ontwikkeling van paard en ruiter in de weg. Grand Prix-amazone José Veltman zag hierin een uitdaging en is, samen met haar partner en een team van specialisten, vanuit die gedachte en filosofie aan de slag gegaan en ontwikkelde een nieuw

Read More